Om Trafik Start

En vigtig rolle i det danske trafiklandskab

Køreskolen Trafik Start udfylder en vigtig rolle i det danske trafiklandskab. Fordi mange unge og voksne tager et vigtigt skridt fra at være fodgængere og cyklister til at blive bilister. For at gøre denne overgang sikker og overskuelig tilbyder vi forskellige pakker, der passer til enhver lejlighed.

Med indsigt, passer vi på hinanden

Det er vores ambition at hjælpe eleverne med at bestå køreprøven første gang, og samtidig gøre dem til verdensmestre i at passe på sig selv og andre trafikanter. Således er der en klar rød tråd mellem teoriundervisning og den praktiske kørsel, hvor et gennemført teorimodul skal ud og øves på vejen.

Vores undervisningsmetoder bygger på en kombination af moderne teknologier og ny forskning inden for undervisningsverdenen. Vores undervisning kan ligeledes nemt og effektivt tilpasses den enkelte kursists
behov.

Dedikeret kørelærer

På køreskolen bliver du taget imod af venlige og kompetente kørelærere, som altid vil være der for dig, indtil du står med dit kørekort i hånden. Efteruddannelse er et fast punkt i kørelærernes kalender, idet ønsket om at dygtiggøre sig og udvikling af egne undervisningskompetencer gør arbejdet spændende og udfordrende.

Med vores dedikerede lærere på køreskolen vil du altid føle dig sikker og fagligt stærk til køreprøven.